Crane, Beverley E. Online teaching and learning : a practical guide for librarians. – Lanham [etc.] : Rowman & Littlefield Publishers, 2016. – 260 lk.

Infospetsialistidele adresseeritud raamatus antakse põhjalik ülevaade e-õppe vormide kujundamisest, läbiviimisest ja hindamisest eri tüüpi raamatukogudes. Hõlmatud on nii teoreetiline baas kui praktilised soovitused ja näpunäited. Teose eesmärgiks on ka raamatukogutöötajate juhendamine virtuaalse raamatukogukeskkonna kujundamisel ja e-lugejate vajaduste väljaselgitamisel ja rahuldamisel. Tänapäeva muutuval haridusmaastikul, kus e-õppel on keskne koht, kulub selline käsiraamat moodsale raamatukogutöötajale marjaks ära.

Loe e-raamatut „Online teaching and learning : a practical guide for librarians“ Rahvusraamatukogu otsinguportaali vahendusel. E-raamatuid saad lugeda kõikjal, olles eelnevalt Rahvusraamatukogu otsinguportaali sisse loginud.