Burki, Shahid Javed. Rising powers and global governance: changes and challenges for the world’s nations. – New York : Palgrave Macmillan : Springer Nature, 2017. – 296 lk.

Raamatus kirjeldatakse rahvusvaheliste suhete ja välispoliitika muutumist. Autor keskendub mõnele suuremale riigile ja neid ees ootavatele muutustele ja mõjule, mida nad maailmapolitikas avaldavad. Seega Ameerika Ühendriigid, India, Hiina, Venemaa, Iraan ja Afganistan, ning Lähis-Ida ja Euroopa on riigid, mis on enam kõneainet pakkunud ja on ka raamatus „Rising powers and global governance : changes and challenges for the world’s nations“ lähema vaatluse all. Lisaks globaalsetele muutustele, analüüsib autor ka demograafilisi, klimaatilisi , tehnooogilisi ja kaubanduslikke arenguid ja muutusi nendes regioonides.

Loe e-raamatut „Rising powers and global governance: changes and challenges for the world’s nations“ Rahvusraamatukogu otsinguportaali vahendusel. E-raamatuid saad lugeda kõikjal, olles eelnevalt Rahvusraamatukogu otsinguportaali sisse loginud.